Tim Burton, Addams Family Dizisine Hazırlanıyor

Yeni nesil Addams Ailesi kulağa ürkütücü gelmiyor

1930'lu yılların sonunda karikatürist Charles Addams'ın yarattığı The Addams Family markası çok uzun yıllardır farklı şekillerde ekrana çıkıyor. Daha önce iki farklı zamanda televizyon dizisi olarak yayınlanan Addamslar, başrolünde Christopher Lloyd, Anjelica Huston ve Raul Julia gibi isimlerin yer aldığı bir sinema filmine de sahip. İşin televizyon tarafı son zamanlarda biraz suskundu ancak bu suskunluk bomba gibi bir haberle bozuldu. Addams ailesi atmosferine belki de en uygun isim olan Tim Burton yeni bir dizi için hazırlıklara başladı.

Deadline'ın haberine göre Tim Burton bu yeni Addams Ailesi dizisinde yapımcı olarak görev alacak. Ayrıca dizinin senaryosunu Smallville dizisinin geliştiricileri ve yapımcıları olan Alfred Gough ile Miles Millar kaleme alacak. Bu ikili aynı zamanda Burton ile birlikte dizide yapımcı olarak da görev alacak. Ortaya çıkan en ilginç iddialardan birisi de dizinin tüm bölümlerinin Tim Burton tarafından yönetilebileceği yönünde. Eğer bu ihtimal de gerçek olursa epey eğlenceli bir dizi bizleri bekliyor gibi gözüküyor.

Şu an için Addams Family'nin yayın hakları MGM TV'nin elinde. Ancak dizinin nerede yayınlanacağı henüz belli değil. Netflix gibi bazı şirketler çoktan dizi için teklif verme yarışına girmiş bile. Henüz hikaye detayları kesinleşmese de gelen haberlere göre dizi günümüz döneminde geçecekmiş. Bu da 2020/21 model bir Wednesday Addams'ın dünya görüşünü ve hayata bakışını görmek için güzel bir fırsat gibi gözüküyor. Diziyle ilgili henüz resmi bir yayını ya da çekim tarihi açıklanmadı. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum