Tim Schafer, Psychonauts 2'den Yeni Konsept Görseller Paylaştı

İşler tıkırında ilerliyor

Double Fine bu yıl 20. yaşını kutluyor, stüdyo Xbox Game Studios kanatları altına gireli de bir yıl oldu. Tim Schafer de bu iki önemli olayı kutlamak için de Psychonauts 2'den yeni konsept çizimler yayınlamayı uygun bulmuş, çok da iyi yapmış.

Schafer benim en sevdiğim oyun geliştiricilerinden biri. Hem çok esprili bir kişilik, hem de inanılmaz bir hayalgücü var (ki son oyunu Broken Age'de de bunu net biçimde görmüştük). Double Fine uzun bir süredir Psychonauts 2 üzerinde çalışıyor, birkaç kez ertelenen oyun artık 2021 içerisinde kesin olarak çıkış yapacak.

Schafer'in paylaştığı konsept çizimler çoğunlukla karakterler üzerine, ama bazı resimlerde oyundaki bölgeleri ve tasarımları da görebiliyoruz.

IGN'e konuşan Schafer, pandeminin ve evden çalışmaya başlamanın etkilerini "2020 oyunu geliştirme aşamasını hızlandırmamıza hiç de yardımcı olmadı" sözleriyle özetliyor. Ama bu, oyunun gecikeceği anlamına gelmiyor. "Artık neredeyse oyundaki her şey hazır, şimdi çoğunlukla var olan şeyleri cilalama aşamasındayız" demiş ünlü geliştirici.

Psychonauts 2 için sabırsızlanmaya devam edebiliriz :)

 

YORUMLAR
Mert
24 Aralık 2020 13:35

En başından bu yana gösterilen her şey harika. Ama pek naz yaptı kavuşmak için :( Umarım 2021'de uzaktan bakmalarımız biter

Parolamı Unuttum