Titan Savaşları Online Açık Betası Başladı!

Tamamen Türkçe destekli yeni bir devasa online geldi.

Çin kökenli COG firmasının geliştirdiği ve ülkemizde Arkarena tarafından yerelleştirilip dağıtımı yapılan devasa online Titan Savaşları için açık beta süreci başladı.

MMO kalabalığı arasından özgün yanları ile sıyrılmayı hedefleyen Titan Savaşları Online'ın tanıtım videosunu ve tanıtım metnini aşağıda bulabilir, oyunu indirip hemen oynamaya başlamak için şu linki kullanabilirsiniz: 

//ts.arkarena.com/download/

"Oyunda birçok Devasa Online Oyun’da yer alan standart özelliklerinin yanında ön plana çıkan başka birtakım özellikler mevcut. Örneğin haftalık yapılan Kale Savaşları’na ortalama 3000 kişi katılabiliyor ve kaleyi ele geçirebilen taraf oyunda ödüllendiriliyor. Bu savaşlara dilerseniz kendi yaptığınız mancınık, koçbaşı, balista gibi savaş aletlerini getirebiliyorsunuz. Savaş stratejinize göre kendi zırhınızı veya silahınızı oluşturmanız mümkün; hepsini oyunun içindeki meslek sisteminde ilerleyerek yapabilirsiniz.

Oyunda yer alan çeşitli sıra dışı eşyalar mevcut. Örneğin Şeytani Yüzükler. Bu yüzüklerin her birinde farklı özellikler bulunuyor ancak kullanan karakter bu fark yaratan özellikleri kullanırken de acı çekiyor. Oyundaki bu türden öne çıkabilecek şeyler, belirli bir başka noktadan karakteri etkilediğinden oyunu daha da dengeli kılıyor.

Oyunun içinde şu anda Savaşçı, Büyücü, Şifacı, Ruh Çağıran ve Katil olmak üzere beş sınıf bulunuyor. Her sınıf iki farklı kategoride ilerleyebiliyor. Örneğin Büyücüyseniz; hangi elementin gücünü kullanacağınıza karar vererek (buz ya da ateş) yolunuzda ilerleyebilirsiniz. Elbette ikisini bir arada kullanmak da bir başka seçenek.

Oyuna devasa Kale Savaşları’nın yanında ilerleyen dönemlerde Gemi Savaşları da dâhil olacak. Bu yeni savaş türüyle şehirleri işgal edebiliyor olacaksınız. "

YORUMLAR
Parolamı Unuttum