Titanfall 2'nin Senaryosundan 4K Oynanış Videosu

Titanları hazırlayın, savaşa gidiyoruz

Ne modern ne eski, yaşasın robotlu savaşlar teması ile ortaya çıkan shooter serisi Titanfall, yeni oyunuyla tek kişilik senaryo modu da sunmaya hazırlanıyor. İlk oyunda eksikliği fark edilen ve birçok oyuncu tarafından istenen senaryo modu, sonunda oyuncular ile buluşacak.

Geliştirici firmadan Mackey McCandlish, geçtiğimiz günlerde IGN'e bir röportaj verdi ve yeni oyun hakkında konuştu. McCandlish, ekip olarak Half-Life ve Doom serisini çok sevdiklerini, fakat daha önceden bu yönde bir şeyler yapmak için fırsatları olmadığını söyledi. İşin ilginç tarafı McCandlish, The Division ve Destiny gibi oyun türlerini sevmediklerini, oyunculara Wolfenstein: The New Order ve Doom 2016 tadında bir içerik sunmak istediklerini belirtti.

Öyle gözüküyor ki, Titanfall 2'nin senaryo modu "madem istediniz buyrun" tadında veya çoklu oyuncu tarafına hazırlık olarak geliştirilen bir hikayeye sahip olmayacak. Geliştirici ekip oyuncuların evrene dair ilgisinden, senaryo modu isteğinden ve klasik shooter arayışından gayet memnun ve bu yönde bir şeyler çıkartmaya çalışmışlar. Sanırım yeni oyun, eskisinin yerini kolaylıkla alacak.

Eğer geliştirici ekibin düşünceleri sizleri heyecanlandırdıysa, yeni paylaşılan oynanış videosuna aşağıdan göz atmanızı öneririm. Zira 4 dakikalık bu video, 4K çözünürlüğünde ve tek kişilik senaryonun nasıl bir aksiyona sahip olacağını gayet güzel gösteriyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum