Titans'ın 2. Sezon Fragmanında Super Boy'dan Deathstroke'a Bir Çok Karakter Bir Arada

DC, güzel işlerine devam ediyor

Beyaz perdede istediği sonuçları alamayan DC, işin dizi boyutunda güzel işler yapıyor. Kendilerine ait yayın servisi DC Universe'ün özgün içerikleriyle hayranlarını mutlu etmeyi başaran firmanın bu konudaki ilk işi Titans dizisi olmuştu. Titans'ı Doom Patrol ve Swamp Thing takip etmişti ve bu üç dizinin de ilk sezonları büyük beğeni toplamıştı. 

Titans'ın ikinci sezonunun yayınlanmasına bir aylık bir süre kaldı ve yeni sezonun ilk fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda çok sayıda yeni karakteri görmüş olduk. Fragmanda, Bruce Wayne/Batman, Deathstroke, Superboy, Wonder Girl, Aqualad, Ravager ve Jericho gibi yeni karakterleri de gördük. Ayrıca DC'nin süper köpeği Krypto da yine fragmanda karşımıza çıktı. Dizinin ikinci sezonu yine ilk sezon olduğu gibi bizleri mutlu edecek gibi gözüküyor. 


İlk sezonda yer alan Dick Grayson, Rachel Roth, Dawn Granger ve Hank Hall gibi karakterler yine fragmanda karşımıza çıkıyor. Yayınlanan ikinci sezon fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. Titans'ın ikinci sezonu 6 Eylül'de DC Universe üzerinden yayınlanmaya başlanacak.

YORUMLAR
aresblade
8 Ağustos 2019 09:19

doom patrol bölümünü aşırı sıkıcı bulan ve dizisini de beğenmeyen tek ben miyim şu koca dünyada yahu?

HakanYILDIZ
7 Ağustos 2019 13:12

Aptal CW dizilerinin yanında baya iyi duruyordu Titans. Ümitsizce başladım ama müthiş bir keyif aldım. Gotham'la Krypton da herkese hitap etmiyor. Pennyworth de sanki düşük bütçeli gibi duruyor. Beni çekmedi. Swamp Thing ile Doom Patrol'a bakma şansım olmadı ama kaliteli olduklarından zerre kuşkum yok. Bu diziler diğerleri gibi sadece olsun diye çekilmiyor, arada bariz kalite farkı var. Titans'taki Doom Patrol bölümü dahi şahaneydi. DC Universe olayı bu anlamda çok iyi oldu.

Decypher
HakanYILDIZ
7 Ağustos 2019 13:37

Doom Patrol da, Titans da harika diziler. Gerçekten de CW dizilerinin ardından ton farkı çok bariz hissediliyor. Hoş ben Arrow ve Flash'ı alışkanlıktan izlemeye devam ediyorum ama DC Universe olayı cidden iyi oldu televizyon için.


Parolamı Unuttum