To The Moon’un Yapımcısından Yeni Bir Oyun Geliyor: Impostor Factory

Yine de fazla heyecanlanmayalım, daha vakit var...

To The Moon ve Finding Paradise gibi hikayesiyle oyuncuları etkilemeyi başaran yapımlara imza atmış bağımsız oyun yapımcısı Freebird Games, bir sonraki projelerini duyurdu. Impostor Factory adlı bu oyun, önceki oyunlardan farklı bir yola sapacak ve cinayet odaklı bir hikayeye sahip olacak.

Şu aşamada oyun hakkında çok fazla bilgi paylaşılmış değil. Yapımcılar, önceki oyunları oynayanlar için aşina gelecek bir oyun olacağını söylüyorlar. Bununla birlikte, bu projeyi aynı zamanda "geliştirici ekip için bir dönemin sonu" olarak tanımlıyorlar; zira önceki oyunlardaki duygusal ağırlıklı hikayelere nazaran bu sefer vahşi cinayetlere odaklanacak bir yapım söz konusu. "Bir dizi kanlı cinayeti konu alan gerilim ve gizem dolu" bir oyun bizi bekliyor paylaşılan bilgilere göre.

Eğer Freebird Games'in önceki oyunlarını sevmişseniz ve bu yeni oyunu da merak ediyorsanız, fazlaca heyecanlanmamanızı tavsiye edebiliriz. Zira Impostor Factory için planlanan çıkış takvimi 2020 olarak gözüküyor. İlerleyen günlerde oyun hakkında daha detaylı bilgiler almayı umut ediyoruz. Yeni haberler için takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum