Toki Remake Çıkış Videosu Paylaşıldı

Bu oyunu biliyorsanız belli etmeyin, yaşınız açığa çıkmasın...

Nintendo klasiklerinden Toki'nin yeniden yapımı çok yakında çıkıyor. 25 yıl önce oyun severlerle buluşan Toki bir yeniden yapımla ekranlara geri dönüyor.

Yapımcı firma Microids'in Başkan Yardımcısı Elliot Grassiano; oyunun Sanat Yönetmeni Philippe Dessoly ve Baş Geliştiricisi Pierre Adane tarafından, 25 yıl önceki oyuncu neslini etkileyen bu oyuna yeniden can vermek adına kayda değer bir çalışmanın ortaya konulduğunu ve genç oyuncuların da bu Nintendo klasiği ile tanışmaları için güzel bir fırsat sunulduğunu dile getirmiş.

Oyunun çıkış videosu da paylaşılmış durumda:

Bilmeyenler için oyunun hikayesine bakacak olursak; savaşçımız Toki'nin biricik sevdiceği Miho, kötü kalpli büyücü Vookimedlo ve iğrenç şeytan Bashtar tarafından kaçırılır, Toki de bir şempanzeye dönüştürülür. Savaşçımız bir yandan bu yeni biçimine uyum sağlayıp düşmanlarını alt etmeye çalışırken, öte yandan sevdiği Miho'yu kurtarıp eski haline dönmek için bir maceraya atılır.

Nintendo Switch sahipleri takvimlerinde 4 Aralık tarihini işaretleyebilirler Toki'nin maceralarına ortak olmak için. Şimdiden keyifli oyunlar dileyeyim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum