Tokyo Game Show 2020'nin Canlı Yayın Takvimi Belli Oldu

Açılış Xbox'la

The Computer Entertainment Suppliers Association, bu sene dijital olarak düzenlenecek olan Tokyo Game Show 2020'nin canlı yayın takvimini duyurdu. Tüm etkinlik, Tokyo Game Show'un resmi YouTube kanalından yayınlanacak.

Takvimdeki tüm saatler Japonya Standart Saatini temel almış, Japonya'nın bizden 6 saat ileride olduğunu düşünürsek gördüğünüz tüm saatlerden 6 çıkararak Türkiye saatiyle kaça denk geldiğini bulabilirsiniz. Örneğin 24 Eylül Salı günü saat 20:00'deki Açılış Töreni, bizim saatimizle 14:00'e denk geliyor.

24 Eylül - 27 Eylül arasında düzenlenecek etkinlikte birbirinden ünlü Japon stüdyoları, hem merakla beklenen oyunlarından yeni fragmanlar sunacak, hem de yeni oyun duyuruları yapacaklar. Örneğin Koei Tecmo'nun yepyeni bir oyun duyurusu yapacağı kesin. Capcom, Resident Evil Village'in gösterileceğini teyit etti.

Bandai Namco'nun 2 saatlik programı belki sizleri de Elden Ring için heyecanlanmıştır ama programın ismi "Bandai Namco Entertainment: Sword Art Online and Scarlet Nexus Special Program" olarak gösterilmiş açıklamada, yani orada Elden Ring görmemiz tamamen sürpriz olur.

Açılıştan hemen sonra Microsoft'a ayrılan saatte de neler gösterileceği merak konusu. O saat "Xbox Tokyo Game Show Showcase 2020" olarak adlandırılmış takvimde, dolayısıyla burada oyunlara ek olarak donanım anlamında da bir şeyler görmemiz olası. Burada bir diğer ilginç detay ise Sony'nin ismini göremememiz. Japonya ve Xbox, ilginç...

Etkinliğin tüm takvimini aşağıda görebilirsiniz:

 

YORUMLAR
sSnake
1 Eylül 2020 16:10

Microsoft ne didindi Japon piyasasına girmek için. Alışkanlıkları farklı bir millet, taşınabilir oyun donanımları daha çok tercih ettikleri bir şey ve onu da Nintendo fazlasıyla karşılıyor. Diğer taraftan PS var zaten ve onu da domine etmeleri oldukça zor bir şey ama bu kadar ısrarcılarsa gene de hobi olarak denesinler tabi.

Parolamı Unuttum