Tom Budge, The Lord of The Rings Dizisinden Ayrıldı

Böyle buyurdu Amazon

Amazon Studios'un merakla beklediğimiz dizisi The Lord of the Rings'ten bir ayrılık haberi geldi. Geçen yılın başlarında diziye dahil olan ve birden fazla bölümü de çekilen Tom Budge, Amazon'un isteğiyle diziden ayrıldığını açıkladı.

Proje hakkında çoğu şey gizli tutulduğu için Budge'ın dizide hangi rolü üstlendiğini bilmiyoruz. Ancak Amazon'un geçen yıl çekilen bölümleri izledikten sonra karakter için farklı bir yön belirlemeye karar verdiğini söylüyor Budge. Bundan tam olarak neyi kast ettiğini anlamak kolay değil, olay sadece karakter olsaydı sahneleri aynı oyuncuyla çekebilirlerdi.

Budge Instagram'dan yaptığı açıklamada bu karardan dolayı son derece üzgün olduğunu söylemiş, sonra da yaratıcı ekibe teşekkürlerini sunmuş. "Ne yazık ki bazı şeyler gerçekleşemeyebiliyor. Kaderime teşekkür ediyorum" diye sonlandırmış açıklamasını. Aktör için zor bir durum tabii.

Lord of the Rings dizisinin ne zaman gösterileceği henüz belli değil. Ancak Amazon izlediği bölümlerde değişiklikler yapılmasını istediğine göre planlanan tarih her neyse daha da sarkacak demektir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum