Dev The Division 2 İndiriminde Son Saatler

Almayan kalmasın kampanyası yapmışlar...

Tom Clancy’s The Division 2 yeni güncellemesiyle tekrar gündeme gelirken bir yandan da gördüğü ciddi indirimlerle oyun severlerin radarına girmeyi başardı. Sonuçta %95’lik indirimden bahsediyoruz, ister istemez dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz hafta Xbox versiyonu için bir indirim söz konusu olmuş, Microsoft Store’un ABD sayfasında 3 $ gibi bir fiyata inmişti. Şimdi de PC versiyonu için benzer bir durum geçerli.

Birinci yıldönümüne özel olarak uygulanan indirim kapsamında oyunun fiyatı Ubisoft Store'da 13 TL, Epic Games Store’da 15,45 TL gibi bir düzeye inmiş durumda. Eğer bugüne kadar oynama şansınız olmadıysa gayet iyi bir fırsat söz konusu. İndirim bu akşam 19:00'da sona erecek, yani oyunu istiyorsanız elinizi çabuk tutun diye son bir hatırlatma yapalım dedik.

Oyunun Ubisoft Store satış sayfasına şuradan, Epic Games Store sayfasına da şuradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR
Norrec_
17 Şubat 2020 16:43

insan ister istemez soruyor neden 13 tl diye. demek ki gitmeyen birşeyler var. zaten bu tip MMO oyunlarda son paketi almazsan anlamı da yok. anca single player takılırsın pve yaparsın videoları izledim oyunda genel bir sıkıcılık hakim.

creepylord
Norrec_
18 Şubat 2020 08:48

Yeni bi DLC çıkarıp belki oyunu diriltiriz diye düz halini feda ediyorlar işte. :D


yusufulas
Norrec_
17 Şubat 2020 17:06

13 TL'ye en kötü 10 saatte PvE'den sıkılsan bile iyi fiyat yahu. :)


Parolamı Unuttum