Tom Clancy’s The Division, Bir Haftalığına Uplay’de Bedava

Hemen kütüphanemize ekleyelim.

Ücretsiz oyun haberleri en sevdiğim haberlerden, sonuçta ücretsiz oyunu kim istemez ki :) Bugün de bu haberlerden birisiyle karşınızdayız. Ubisoft, 1 Eylül saat 10:00 ile 8 Eylül saat 11:00 arasında Tom Clancy’s The Division’ı ücretsiz olarak veriyor.

The Division, çıkışında bazı eleştiriler alsa da sonrasında güncellemelerle toparlayan oyunlar arasında yer alan oyunlardan diyebiliriz. Bu sayede 2. oyuna da kapı aralanmış oldu -ki onun da ilk oyunla aynı güzergahta ilerlediğini söylemek çok da yanlış olmaz. Eğer henüz oynamamış, bu seriyle tanışmamışsanız,Ubisoft’un bu kampanyasıyla fırsat ayağınıza kadar gelmiş oluyor.

The Division’ı ücretsiz olarak almak için yapmanız gereken tek şey su sayfadan veya Uplay launcher üzerinden Uplay hesabınıza eklemek. Bunun için son tarihin 8 Eylül olduğunu bir kez daha hatırlatmış olayım. Bir sonraki ücretsiz oyun haberinde buluşmak üzere.

YORUMLAR
sSnake
1 Eylül 2020 19:33

Ubisoft Çin sitesi üzerinden de FarCray 3 ücretsiz. Sorun yaşayan tarayıcı ekranını küçültsün böylece mobil site üzerinden sorunsuz aktive edebilirler.

Parolamı Unuttum