Advertisement

Tom Hiddleston, Yeni Ve Farklı Loki'yi Oynamaya Hazır

Fesatlıklar Tanrısı, İyilikler Tanrısı olmasın da...

Marvel Sinematik Evreni'nin en nevi şahsına mühasır karakterlerinden Loki nihayet bu yıl kendi dizisine kavuştu. Fesatlıklar Tanrısı ile birlikte biraz eğleniriz diye düşünürken bir anda MCU'nun zaman çizgileri içerisinde kaybolup, kaosa boğulduk. Tabii bunu eğlenceli bir şekilde ve bolca güzel karakterle birlikte yapınca Loki'nin yeni sezonu için de beklentiler yükselmiş oldu. Dizinin yıldızı Tom Hiddleston da yeni ve farklı bir Loki'yi canlandırmak için sabırsızlanıyor. Bu arınmış Loki'nin hayranların kalbinde özel bir yer kazanacağından da çok emin. Variety'e konuşan Hiddleston şunları söyledi;

"İzleyicilerin Loki'nin içerisindeki iyiyi görmelerini anlıyorum. Artık Loki'nin içindeki ve dışındaki engellerinden kurtulmasını görmek istiyorlar. Hayranların istediği onun abisiyle ilişkisini düzeltip, olabileceği kahraman haline gelmesi. Loki şunun farkına varıyor, 'Aslında kendi yolumu seçebilirim ve doğru şeyi yapmayı tercih edebilirim. Ya da hiç olmazsa eski hataları ve numaraları tekrar, tekrar deneyip güven ve ihanet arasındaki döngüden kaçabilirim.' Bunu görmek gerçekten heyecan verici. Çünkü Loki'yi Loki yapan tüm karakteristik özellikleri geri kazanmış oluyoruz. Ayrıca aynı zamanda onun arka fonunda biraz farklı bir müzik çalıyor."

Tabii işin Loki penceresinde bu kadar değişimi görmek güzel ama beni asıl heyecanlandıran dizideki bu kadar detayı MCU içerisinde izlemek olacak. Bu Cuma günü vizyona girecek olan Spider-Man: No Way Home ile birlikte de paralel evrenlerin kapısı sonuna kadar açılıyor. Scarlet Witch, Dr. Strange derken bu konuda çok fazla uzmanla karşılaşacağız. Loki'nin bu yeni dönemdeki yeri de bu çoklu evrenlerin, varyantların ve nice tuhaflıkların kesişim kümesinde yer alıyor. 

Epey yoğun ve sıkışık bir takvime sahip olan Marvel Sinematik Evreni şu an Disney+ üzerinden şahane bir Hawkeye dizisiyle yoluna devam ediyor, daha sonra 2023'e kadar olan planlar da aşağı yukarı belirlenmiş durumda. Yani her ne kadar onaylanmış olsa da Loki'nin ikinci sezonu için henüz resmi bir yayın tarihi bulunmuyor. Muhtemelen tüm bu MCU kaosu sona erince Fesatlıklar Tanrısı yeniden MCU'ya kaos tohumları ekmek için geri dönecektir. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum