Tom Holland'ın Örümcek Adamı Venom İle Karşı Karşıya Gelebilir

Sony ve Marvel görüşüyor!

Spider-Man: Homecoming'in çıkmasına kısa bir süre kaldı ve beklentiler oldukça yüksek. Sony de bu beklentilerin kaymağını yemek için Örümcek Adam'ın düşmanlarından oluşan kendi evreni için çalışmalara başlamış, Tom Hardy'nin başrolünde yer alacağı Venom filmini duyurmuştu.

Tabii bu gelişmeler içerisinde herkesin kafasında bir soru oluşmuştu; Acaba Sony ufak ufak Marvel evrenine mi sızmaya çalışıyordu? Marvel filmlerinin babası Kevin Feige çekilecek olan Venom filmi ile Silver Sable filmlerinin MCU'ya bir bağlantısı olmayacağını açıklamış hepimizi üzmüştü. Fakat Homecoming filminin yapımcısı Amy Pascal bizlere sevinçten timsah yürüyüşü yaptıracak çok güzel bir açıklama yaptı.

Örümcek Adam'ın düşmanlarının filmlerinin MCU'ya bağlı olmayacağı Tom Holland'ın Sony'nin Örümcek Adam filmlerinde yer almayacağı anlamına gelmediğini söyleyen Amy Pascal bizlere umut dağıttı. Anlaşılacağı gibi Sony ve Marvel (Disney) bir anlaşma üzerine görüşüyorlar. Muhtemelen bu görüşmelerin sonucunda Tom Holland ve Spidey iki stüdyonun ortak karakteri olacak ve belki de iki farklı evreni birbirine bağlayan unsur olacak. Bu evren bağlanmasına fazla takılmamak lazım, malum Marvel dizileri ve filmleri de aynı evrende geçiyor ama henüz bir artısını görmedik. En fazla ileride bir filmde "senin siyahlı elemana ne oldu yahu?" diye sorarlar ve bizim ağ kafa da bir espri yaparak geçiştirir. 

Peki sevgili Oyungezerler sizce bir Spider-Verse görebilir miyiz? Şu ana kadar izlediğimiz üç farklı Örümcek Adam bir araya gelir mi? Madam Web gözükür mü? Çeşitli evrenlerden gelen Örümcek Adamların olduğu bir film izleyebilir miyiz? Bence izlesek harika olur. Spider-Verse üçlemesi yapsalar keşke..

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum