Tom Holland, Sony Ve Marvel Arasındaki Anlaşmada Büyük Rol Oynamış

Spider-Man günü ve kariyerini kurtarmış

Birkaç haftadır herkes, Spider-Man filmlerinin geleceğine odaklanmış durumda. Sony ve Marvel arasındaki anlaşmanın sonlanması ile birlikte bir türlü tekrar el sıkışamayan taraflar, geçtiğimiz günlerde yeni filmin çalışmalarına başladıklarını duyurmuştu. Görünüşe göre iki tarafın el sıkışmasını sağlayan kişi Tom Holland'ın ta kendisi imiş.

Marvel'ın sahibi Walt Disney'in CEO'su Bob Iger, geçtiğimiz günlerde Jimmy Kimmel'ın şovuna katılarak önemli açıklamalarda bulunmuş. İki stüdyo arasındaki gerginliğin Tom Holland sayesinde çözüldüğünü vurgulayan Iger, hayranları üzmek istemediklerinin de altını çizmiş.,


"D23 isimli etkinliğimizde, Pixar'ın Onward projesinde seslendirme yapan Tom da bulunuyordu. Sahnede söylediği birkaç şeyin ardından hayranların onu Spider-Man olarak görmek istediğini çok daha iyi anladık. Etkinliğin ardından Tom benim için çalışan kişilere ulaşarak telefon numaramı ve e-mail adresimi istemiş."

"Onunla uzun süre telefonda konuştuk. Rolün kendisi için ne kadar önemli olduğunu çok net anladım. Tom da bizim için çok değerli. O iyi bir Spider-Man."

"Onu ve hayranlarımızı düşünerek bu hamleyi yapmak zorunda hissettim. Telefonu kapattıktan sonra Disney Studios'daki takımımızla birkaç saat boyunca görüştüm. Ardından Sony'nin patronunu aradım ve 'Tom ve hayranlarımız için bir ara yol bulmak zorundayız' ifadelerini kullandım. Ve sonunda o yolu bulduk."

Hem rolünü, hem de Spider-Man'i kurtaran Tom Holland'a biz de teşekkürlerimizi iletiyoruz.

 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum