Tom Holland'a Göre Spider-Man Sony Güvencesi Altında

Holland rolünü gerçekten çok sevmiş...

Spider-Man'in beyaz perdedeki geleceği oldukça karmaşık bir hal aldı. Sony ile Disney arasında yaşanan anlaşmazlık, Marvel Sinematik Evreni içerisinde gördüğümüz Spidey'nin sonunu getirmiş olabilir. Ancak yeni Spider-Man, Tom Holland'ın hala sözleşmesi var. 

GQ'ya konuşan Tom Holland, Spider-Man mirasının Sony ile birlikte güvende olduğunu belirtti. Şu an için ne Disney'den ne de Sony'den yeni bir Spider-Man filmiyle ilgili bir açıklama gelmedi. Ancak Tom Holland, rüya rolünü kaptırmak istemiyor. 


"Marvel ile birlikte geçen son beş yılın ne kadar inanılmaz geçtiğini söylemekten utanmıyorum. Kesinlikle hayatımın en iyi dönemini yaşadım ve buna büyük bir saygı duyuyorum. Onlar benim bir aktör olarak hayallerimi gerçeğe dönüştürmemi sağladılar. Ayrıca Sony de bana karşı müthiş davrandı. Spider-Man: Far From Home'un dünya genelindeki başarısıyla birlikte bana inandıklarını açık bir şekilde belirttiler. Bana karşı bir bağlılık gösterdiler. Spidey'in mirası Sony ile birlikte emin ellerde. Ben bu konuda sadece müteşekkirim ayrıca bu yolda hayat boyu sürecek arkadaşlıklar edindim." diyen Holland, Sony adına ilk güvenceyi vermiş oldu. 

Holland ayrıca "Umuyorum ki Peter Parker ölmez. Çünkü ben Miles Morales ile birlikte bir sahne paylaşmayı gerçekten çok isterim. Ayrıca ölmek de istemem çünkü Peter Parker'ı oynamayı gerçekten çok seviyorum. Yani Peter'ın ölmesi benim adıma biraz tat kaçırıcı olur." dedi. 

Sony ile Disney arasındaki bu anlaşmazlık medyaya yansıdığından beri şüphesiz bundan en çok etkilenen Sony oldu, bazı Spider-Man hayranları firmayı boykot etme çağrısında bile bulundu. An itibariyle iki tarafında bir uzlaşma yolunda gittiğini söyleyemeyiz. Ancak benim kendi görüşüm MCU'nun büyük planlar beslediği Spider-Man'i ne pahasına olursa olsun geri alacağı yönünde.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum