Tomb Raider'ın Eski Patronu Xbox'a Katıldı - E3'te Bir Şeyler Olacak Gibi

Xbox neler planlıyor acaba?

Microsoft Studios'un başkanı Matt Booty, Tomb Raider ve Activision'ın eski patronu Darrell Gallagher'in Microsoft Studios'un liderlik kadrosuna katıldığını duyurdu. Bunun Xbox oyun ekibi için çok önemli bir işe alım olduğunu söylemek mümkün.

Gallagher Twitter üzerinden yayınladığı mesajda "ekibe katılmış olmaktan büyük heyecan duyduğunu" söyledi ve "güzel şeyler gelecek" diyerek #E32018 hashtagini kullandı. Matt Booty de benzer biçimde Gallagher'in ekibe katılmasından duyduğu mutluluğu belirtirken "E3'te daha fazlasını paylaşmak için heyecanlandıklarını" söyledi. Bu da demektir ki E3'te çok büyük ihtimalle içinde Gallagher'in de bulunduğu önemli bir Xbox Exclusive projesiyle karşılaşacağız.

Gallagher sektörün önemli isimlerden biri. 1997 yılında Sony'de yöneticilik yapan Gallagher 2004 yılında baş çizer olarak Rockstar Games'e katılmıştı. THQ'da ve 2005 yılında katıldığı Crystal Dynamics'te Sanat Yönetmenliği yapan isim, 2009'da Crystal Dynamics/Eidos'ta Stüdyo Müdürü olmuş, 2013'te ise Square Enix'in Ürün Geliştirme ve Stüdyo Müdürlüğüne terfi ettirilmişti. 2016 yılında Başkan Yardımcısı ve Geliştirme Müdürü olarak Activision'a katılan Gallagher'ın Microsoft ekibine son derece faydalı olacağı bir gerçek.

Microsoft bu seneki E3'ün firmanın en büyük E3'ü olacağını söyleyip duruyor. Ama artık alıştığımız exclusive isimlerin (Halo, Gears of War, Forza Horizon) dışında bir şeyler görebilecek miyiz, asıl merak edilen soru bu.

Xbox'ın E3 2018 konferansı 11 Haziran'da düzenlenecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum