Tomb Raider Yeniden Yapımları Tomb Raider IV-VI Remastered ile Devam Ediyor

"14 Şubat'ta ne hediye alsak?" derdine son

Tomb Raider serisinin yeniden yapımlarından oluşan Tomb Raider I-III Remastered paketi 14 Şubat'ta oyun severlerle buluşmuş, fena da tepkiler almamıştı. 

Anlaşılan Crystal Dynamics ile Aspyr işi burada bırakmayalım, bu yoldan devam edelim demişler, serinin sonraki 3 oyununun da yeniden yapımlarını çıkarmaya karar vermişler. Tomb Raider IV-VI Remastered, bir fragman eşliğinde duyuruldu:

Pakette 1999 yılında çıkan Tomb Raider: The Last Revelation, 2000 yılında çıkan Tomb Raider: Chronicles ve 2003 yılında çıkan Tomb Raider: The Angel of Darkness yer alıyor. 

Bu pakette de ilkindeki gibi grafik güncelleştirmeler yapılmış ve yeni özelliklere yer verilmiş. Yine tek tuşla orijinal grafiklerle yeni grafikler arasında geçiş yapılabilecek. Dilerseniz orijinal oyunlardaki "kütük" kontrollerle oynayabilecek, isterseniz de "Deli miyim arkadaş, rahat rahat oynayalım işte" diyerek güncellenmiş kontrollere geçebileceksiniz. Bunlar dışında da çeşitli güncellemeler ve yenilikler söz konusu.

Raider IV-VI Remastered, ilk paketten tam 1 yıl sonra, 14 Şubat 2025'te oyun severlerle buluşacak. Herhalde Sevgililer Günü'nde alınacak hediyeler arasına bu paketleri de eklemeyi kafaya koymuşlar, bu gidişle her 14 Şubat'ta yeni (veya yenilenen) bir Tomb Raider oyunu gelecek :) Bakalım serinin hayranlarını memnun edebilecek mi. Takip listemize aldık, merakla bekliyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum