Torchlight Frontiers'in İsmi Torchlight 3 Oldu

Bu sadece basit bir isim değişikliği değil

İlk iki Torchlight oyununu geliştiren Runic Games 2017 yılında kapanmıştı, serinin yeni oyunu Torchlight Frontiers ise Echtra Games tarafından geliştirilmeye başlanmış ama normalde 2019'da çıkması planlanırken 2020'ye ertelenmişti. Paylaşımlı bir dünyada oynanacak olan Torchlight Frontiers, çevrimiçi ağırlıklı olacaktı.

Ancak Echtra Games yaptığı yeni açıklamayla oyunun isminin Torchlight Frontiers değil, Torchlight 3 olacağını açıkladı ve bu isim değişikliğiyle beraber oyunun tasarım yaklaşımını da değiştirdiklerini söyledi. Buna göre oyun 'premium' oyun olarak satışa sunulacak ve satın aldığınızda ister çevrimiçi, ister çevrimdışı oynayabileceksiniz. Oyun normalde free-to-play kategorisinde çıkacak ve diğer F2P oyunlarda olduğu gibi oyun içindeki satın alımlar sayesinde gelir elde edecekti. Bu fikirden vazgeçilmiş görünüyor ve bu da Torchlight serisini sevenler için güzel bir haber.

Oyun artık orijinal oyunlara daha yakın bir yapıya sahip olacak ve çevrimiçi odağını azaltacak. Yani 3. oyunda da ilk iki oyunda olduğu gibi Act sistemi yer alacak.

Torchlight 3, aynı ilk iki oyun gibi ilk olarak Steam üzerinden satışa çıkacak, konsol versiyonlarıysa daha sonraki bir tarihte yayınlanacak.

Bu büyük değişimlere rağmen oyunun 2020 yılı içerisinde çıkması planlanıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum