Total War: Rome 2'ye Yeni Bir Ek Paket Geliyor Olabilir

Geldi gönlümün Sezar'ı.

 Çıkışı bir facia olan ama sonrasında gelen yamalar ve Emperor Edition güncellemesiyle kendini toparlayan Total War: Rome II, son bir kez daha tarih sahnesine çıkmaya hazırlanıyor.

Nisan ayında da haberiniyaptığımız gibi, Total War serisinin yapımcısı Creative Assembly hem fantezi evreni Warhammer oyunları hem de tarihsel Total War oyunlarını aynı anda geliştirmekte. Yeni tarihsel oyun ne olacak şimdilik bir bilgimiz yok ama birçoklarının favori oyunu Rome II, İtalya defterini kapatmadan önce bir genişleme paketi daha alacak gibi.

Creative Assembly’nin ağzımıza bir parmak bal çaldığı 7 saniyelik videoda sabit bir Total War: Rome II logosu görüyoruz. Videonun başlığı da “Bu İmparatorluğun sonu mu?”. Videonun paylaşıldığı resmi Twitter hesabındaysa bu mesaj, “Bu İmparatorluğun sonu mu? Yoksa başlangıcı mı…” olarak gözüküyor.

Evet biliyorum, Total War’cuların kafalarındaki çarklar çalışmaya başladı bile. Acaba bu bir ek paket mi olacak? Öyleyse eğer hangi zaman diliminde geçecek? Batı Roma İmparatorluğu’nun çöküşü 400’lü yıllarda barbar kabilelerinin Rhine Nehri’ni geçmesiyle başlayan sancılı bir süreç. Doğu Roma İmparatorluğu’nun tarih sayfasından silindiği tarihse, bildiğimiz üzere Osmanlı’nın İstanbul’u fethettiği 1453’tü. Siz bu yeni -tahminen- ek paketin hangi yıllar arasında geçeceğini düşünüyorsunuz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum