Total War: Three Kingdoms’ın Yeni Ek Paketiyle 100 Yıl Sonrasına Gidiyoruz

The Eight Princes ile mücadeleye devam...

Total War: Three Kingdoms’a The Eight Princes isimli yeni bir ek paket geliyor. Bu ek paketle birlikte Üç Krallık Dönemi’nin başlangıcından 100 sene sonrasına yol alıyoruz. Artık yeni karakterlerimiz var ve Jin Hanedanına hükmetmek için bir mücadele içerisindeler.

Her prens, ana oyundaki temel karakter sınıflarından birisine bağlı, ancak her birisinin kendine has mekanikleri ve oynanış stilleri bulunuyor. Örneğin, Sima Yong, savunma ve altyapıya odaklanıyor, Sima Wei ise daha agresif, yayılmacı bir karakter.

Ana oyunda da alıştığımız üzere, karakterlerimiz adım adım yükselecek, başlangıçta sıradan bir prens iken bir emperyal prens (Imperial Prince) haline gelebilecekler.

Prensimiz, görevleri yerine getirebilmek için halkın desteği yerine soyluların desteğine ihtiyaç duyacak. Bu nedenle ‘kamu düzeni’ (public order) yerine ‘asil desteği’ (noble support) girecek gündemimize. Gerçek hayatta da olduğu gibi zengin ve güçlü kişilerin istek ve beklentileri, halkın geri kalanından bir miktar farklılaşıyor, haliyle buna dikkat etmemiz gerekecek.

Yeni ek paketimiz, 8 Ağustos’ta geliyor ve halihazırda ön satışa sunulmuş durumda. Three Kingdoms’a doyamayanlara duyurulur…

YORUMLAR
Parolamı Unuttum