Total War: Warhammer'a Orman Elfleri geliyor

Yeşillik Olsun

Total War: Warhammer'ın yeni DLC'si duyuruldu: Realm of the Wood Elves.

Paket oyuna yedinci fraksiyon olarak Orman Elflerini dâhil ediyor. En son Call of the Beastmen, Canavaradamlar fraksiyonunu oyuna katmıştı ama savaş alanında yönetmesi çok çekici bir ırk olsa da harita oynanışı olarak çok sıkıcı bulmuştum kendilerini. Orman Elfleri ise çok daha çekici görünüyor şu an için.

Ana harita oynanışları kendilerine has. Oyunda bölgesi fark etmeksizin her şehri fethedebilen tek ırk olacak Orman Elfleri ama fethettikleri şehirlere kurabilecekleri bina çeşidi sınırlı olacak. Yine de bu fetihler Orman Elfleri için hayati önem taşıyor çünkü kendilerine özgü bazı kaynakları bu şekilde elde edebiliyorlar. Ayrıca orduların her 20 turn'de bir, kısa süreliğine güçleneceği bir sistemleri var, fetihlerimizi bu zamanlamaya göre ayarlamak gerekecek.

Savaşlarda ise bayağı bir mikro yönetim gerektiren bir fraksiyon olduğunu söylüyorlar. Hareket ederken saldırabilen ve farklı farklı ok türlerine sahip okçular bulunuyor mesela. Karşıdaki düşmana göre ok tipi seçip doğru manevralar yapıp, gerekirse başka bir birlikle onları koruyup savaşmak gerekecek bu birimlerle örneğin. Tasarım olarak da Total War: Warhammer'ın kalite çizgizinden geri kalmıyor Orman Elfleri, onu da not etmek gerek.

8 Aralık'ta çıkacak paketin duyuru videosunu aşağıda bulabilirsiniz:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum