Total War: Warhammer'ın Bedava DLC'sini Unutmayın

Bir Hatırlatma

Takip edenler biliyordur, Total War: Warhammer'ın Chaos Warriors DLC'si enteresan bir süreçten geçti ve sonunda mevzu oyuncuların lehine sonuçlandı.

Şöyle ki; bu Chaos Warriors DLC'si oyunun ön sipariş teklifi olarak sunuldu. Bazı içeriklerin ön sipariş teklifi olarak sunuluyor olmasını kabullendik artık, orada bir sıkıntı yok. Ama sıkıntı şu ki bu Chaos Warriors paketi aşırı önemli, oyuna beşinci ve Warhammer evreni için olmazsa olmaz Kaos Savaşçıları fraksiyonunu ekliyor. Dolayısıyla oyunlara ön sipariş vermeyi tercih etmeyen, önce bir yorumları görmek isteyen temkinli oyuncular koskoca bir fraksiyondan mahrum kalacaktı.

Bunun ardından oyuncular sessiz kalmadı ve Sega'yı şikâyet yağmuruna tuttu. Oyunun Youtube'daki videoları müthiş beğenilmeme seviyelerine ulaştı.

Nihayetinde de Sega geri adım atarak ana oyunu satın alan herkese ilk hafta Chaos Warriors paketini bedava vereceğini duyurdu.

Ben de bir hatırlatma geçeyim istedim. Eğer oyunu satın aldıysanız (ki möööhhhteşem olmuş, alın bence) Steam'den Chaos Warriors'u da kütüphanenize eklemeyi unutmayın. Önümüzdeki Salı paralı satılmaya başlanacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum