Yeni Transformers Filminin Adı Açıklandı

Son Şövalye Optimus...

Suyu çıkmış bir serinin beşinci filmine hazır mısınız? Paramount Pictures, serinin beşinci filminin adını resmen duyurdu: Transformers: The Last Knight.

Filmin yönetmenlik koltuğunda tabii ki yine Michael Bay oturuyor. Bay, aynı zamanda filmin yapımcılığını da üstlenmiş durumda. Beşinci filmin çekimlerine ise gelecek ay yani Haziran 2016'da başlanacak. Filmin 23 Haziran 2017'de vizyona girmesi planlanıyor. Bu tip yüksek bütçeli bir aksiyon filmi için oldukça kısa bir süreden bahsediyoruz. CGI ve özel efekte sırtını dayamış bir filmin bir sene gibi kısa bir sürede beyaz perdeyle buluşması için hikaye derinliğinden feragat etmek gerekli. Gerçi Transformers'ta pek de hikaye derinliği aramamak gerekli artık. 

Transformers'ın resmi Instagram hesabından da 30 saniyelik bir tanıtım paylaşışmış. Bu videoda Optimus Prime'ın suratını yakın çekimden görüyoruz ve sonunda da filmin adı ekranlara geliyor. Bu noktada göze çarpan bir detay var. Diğer filmlerde 'Transformers' yazısı parlak ve metalik bir şekilde olurdu, ancak The Last Knight'ta daha çok Death Star'ın yüzeyini andıran bir tasarım kullanılmış. Logodaki bu ani değişiklik hikayenin artık başka noktalara sürükleneceğini işaret ediyor olabilir. Yeni logonun retro bir duruşu olduğunun da altını çizelim.

Instagram'dan yapılan paylaşımda"Tüm #autobotlara sesleniyorum. Optimus Prime savaşa hazır. Peki ya siz? #transformers" cümlesi kullanılmış. Biz doğuştan hazırız Optimus, öyle ya da böyle dayanamayıp en sonunda izliyoruz seni.

 

Calling all #Autobots: Optimus Prime is ready for battle. Are you? #transformers

A video posted by Transformers (@transformersmovie) on

YORUMLAR
Parolamı Unuttum