Treyarch'ın Eski Başkanı Jason Blundell Kurduğu Stüdyodan Ayrıldı

Call of Duty'nin eski patronundan ilginç bir ayrılık

Treyarch'ın eski eş başkanı ve oyun yönetmeni Jason Blundell, 2020 yılında Treyarch'tan ayrılarak Dave Anthony ile birlikte Deviation Games stüdyosunu kurmuştu.

Call of Duty 3'ün yapımcılığını, Call of Duty: Black Ops'un baş yapımcılığını yapan, Call of Duty: Black Ops II'nin hikaye tasarım yönetmenlerinden olan Blundell, Zombies moduna katkılarıyla da tanınan, Call of Duty camiasının en önemli isimlerinden biriydi.

Deviation Games geçen sene PlayStation için yepyeni bir IP üzerinde çalıştığını açıklamıştı. Bugün ise yapılan açıklamayla Blundell'in stüdyodan ayrıldığını, stüdyonun CEO Dave Anthony tarafından yönetileceğini duyurdular.  Dave Anthony geçen seneden beri Oyun Yönetmeni rolünü de üstlenmiş açıklamadan anladığımız kadarıyla.

Westwood Studios kurucularından Louis Castle ise Geliştirmeden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı olarak Deviation'a katılmış durumda. Açıklamada stüdyoya katılan yeni isimlere de değinilmiş.

Blundell'in stüdyodan neden ayrıldığı ise bilinmiyor. Acaba tekrar Treyarch'a katılır mı, Call of Duty serisinin başına geçer mi, göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum