Trine 4’ün Ücretsiz Ek Paketi Toby’s Dream İle Maceraya Devam Ediyoruz

Toby’nin rüyasına biz de ortak olalım bari…

Modus Games, Ekim ayında çıkardıkları Trine 4: The Nightmare Prince için ücretsiz bir ek paket duyurdu. Toby’s Dream adlı bu ek paket için bir de tanıtım filmi paylaşıldı:

Ek paketimiz, oyunun geliştiricisi Frozenbyte’ın bir diğer oyunu Nine Parchments’ten bir karakteri, Toby isimli minik köpeğimizi misafir ediyor, adını da kendisinden alıyor zaten. Toby, Heatherwood Hall’da üç kahramanımız ile bir maceraya atılıyor. Toby’nin ayak izlerini takip edip gizleri açığa çıkarmaya çalışacağız bu ek görevde.

Toby’s Dream halihazırda oyuna sahip olanlar tarafından indirilebilir durumda. Bu bölüme erişebilmek için ek paketi indirdikten sonra Prince’s Dream bölümünü bitirmek gerekiyor. Sonrasında bölüm seçim ekranında bu ek paket bölümünü de görebiliyorsunuz.

Trine 4: The Nightmare Prince – İnceleme

Trine 4 bu yılın başarılı platform-bulmaca oyunlarından birisiydi, seriyi tekrar eski günlere döndürmeyi başardı. Arkadaşlarınızla bir arada oynamak için de güzel bir alternatif. Hazır böyle ücretsiz bir ek paket de gelmişken, tekrar dönüp bakmak için bir bahanemiz olur, fena mı?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum