Tüm Aktif Zenless Zone Zero Kodları

HoYoverse'in yeni oyununu denediniz mi?

HoYoverse'un en yeni gacha oyunu Zenless Zone Zero geçtiğimiz günlerde oyuncularla buluştu. Bu yeni oyunda maceranıza başlarken aktif Zenless Zone Zero kodlarını kullanarak en azından oyunun başlarını daha kolay hale getirebilirsiniz.

Zenless Zone Zero kodlarını kullandığınızda hesabınıza ücretsiz çeşitli hediyeler eklenir, bu sayede ilk aşamalarda işiniz kolaylaşır.

Örneğin bazı kodların Polychrome verdiğini göreceksiniz. Polychrome oyunda Master Tape yapmak için kullanılıyor, bunlarla da Signal Search etkinleştirebiliyorsunuz. Zaten Zenless Zone Zero'nun gacha elementini de bunlar temsil ediyor, yani bu sayede ekibiniz için yeni Ajanlar açabiliyorsunuz.

Bazı kodlar buna ek olarak Denny de veriyor. Denny oyundaki ana para birimlerinden biri.

Kodlardan bazılarını kullanabilmek için Inter-Knot Account levelinizin 5'in üzerinde olması lazım. Bu sizin oyundaki oyuncu leveliniz. Mevcut levelinizi görmek için ana menüyü açıp ekranın sol üst köşesindeki profilinize bakabilirsiniz. İsminizin yanındaki sayı Inter-Knot Account leveliniz.

Şu an için mevcut olan Zenless Zone Zero kodları şöyle:

  • ZZZFREE100 – 300 Polychrome, 30,000 Denny, iki Senior Investigator Log, üç W-Engine Energy Module (bu kodu 11 Temmuz'a kadar kullanabilirsiniz)
  • ZENLESSGIFT – 50 Polychrome, iki Official Investigator Log, üç W-Engine Power Supply, bir Bangboo Algorithm Module
  • ZENLESSLAUNCH – 60 Polychrome, 6,666 Denny
  • ZZZ2024veya ZZZTVCM – 50 Polychrome, 6,000 Denny (bu kodlardan sadece birini kullanabilirsiniz)

Peki Zenless Zone Zero kodlarını nasıl kullanıyoruz? HoYoverse RYO'larını oynayanların alışık olduğu üzere tek yapmanız gereken resmi web sitesindeki kod sayfasını açmak. Hesabınıza giriş yapıp sunucunuzu seçtikten sonra elinizdeki kodları tek tek girerek ödülleri hesabınıza bağlayabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum