Tüm Valorant Yayınlarından Beta Kodu Kazanma Dönemi Başladı

Valorant oynamanız yeterli

Riot Games, Valorant'ın kapalı beta kodlarına erişemeyen oyuncuları sevindirecek bir açıklama yaptı. Daha önce sadece belirlenen Valorant yayıncılarının yayınlarında düşen kodlar, artık Twitch üzerinde Valorant oynayan herkesin yayınında düşebilecek.

Riot Games'in yaptığı yeni açıklamada ekibin Valorant betası sayesinde "çok daha fazla tecrübe" kazandıklarının altı çizilmiş. Bugünden itibaren her yayında ve her saatte bu kodların düşebileceğini belirten yetkililer, bu değişimin "beta kodlarının sayısını" artırmadığını da vurgulamış.

Yapmanız gereken tek şey Valorant oynayan yayıncıları izlemek olacak. Riot'un paylaştığı açıklamaya göre Valorant yayını yapan yayıncıların Twitch hesaplarından "in-game drops" kısmını açmaları gerekiyor. Bu sayede şanslı izleyicileri Valorant'ın kapalı beta koduna kavuşabiliyor.

Yapımcı ekip şimdiden kapalı beta sunucularının kapasitesinin yüzde 25 üstüne çıkıldığını da ifade etmiş. Oyuna olan talep günden güne artarken firma, en çok Valorant yayını izleyen binlerce Twitch izleyicisine teşekkür için kod gönderdiğini de açıkladı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum