Türk Yapımı Stratejik RYO Overfall Bugün Çıkıyor!

İskele alabanda!

Sizlere daha önceden bu sayfalarda tanıttığımız, Pera Games imzalı Stratejik RYO Overfall, bir yıllık geliştirilme aşamasının ve erken Erişim sürecinin ardından bugün resmi olarak çıkışını gerçekleştirecek.

Tamamen adalardan ve okyanuslardan oluşan, Dys adlı fantastik bir evrende geçen oyunda iki farklı karakteri birden yönetiyor ve hem zamana hem de düşmanlarımıza karşı yarışıp Kayıp Hisar’ı bulmaya çalışıyoruz.

Yolculuğumuz sırasında pek çok farklı ırkla ve yanımıza alabileceğimiz karakterle karşılaşıyoruz. Onlarla dostluk kurmak ya da kendimize düşman etmek bizim elimizde. Sıra tabanlı savaşların yanı sıra diplomasi seçeneği de var oyunda.

İşin güzel tarafı seçtiğimiz karakterlerin özelliklerine göre hemen hemen her seferinde söyleyebildiklerimizin ve yapabildiklerimizin farklılık göstermesi. Eğer bir savaşçıysanız kaba kuvvete başvurabiliyor, hırsızsanız da zekânıza güvenmek zorunda kalıyorsunuz. Öldüğünüz takdirde de her şey sıfırlanıyor ve en baştan başlamak zorunda kalıyorsunuz.

Chris Avellone’un yardımıyla (Icewind Dale, Planescape: Torment, Fallout: New Vegas) geliştirdikleri Story Builder ise kendi hikâyelerinizi oluşturmanıza imkân sağlıyor.

Oyuna Türkçe dil desteği de gelecek. Şimdilik sadece İngilizce olmasının sebebi Erken Erişim süreci boyunca mümkün olan en fazla kişiden geri bildirim alabilmek ve kendilerini tamamen oyununun geliştirilmesine ya da hatalarından arındırılmasına odaklamak istemeleri. Aynı şey Rusça, Fransızca, Almanca gibi diğer diller için de geçerli.

Overfall şu anda Steam üzerinde 24,00 TL.’ye satışta. İleride konsollara çıkarılma ihtimali de düşünülüyor. Başarılar Pera Games!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum