Turkish Stars League Kapılarını Açtı

Nakit para, donanım ödülleri ve FPL elemelerine katılım hakkı!

FACEIT’in Türkiye ayağı,Turkish Stars League adıyla hizmete açıldı. Düzenli lig yapısı ve aktif turnuva sisteminin yanı sıra, özellikle küçük ve genç yaştaki oyunseverler için güvenli bir oyun ortamı sunan Turkish Stars League, aynı zamanda profesyonel e-spor oyuncuları yetiştirecek bir akademi işlevi de görecek. Turnuvalara katılmak isteyen oyuncular, evlerinden CS:GO veya PUBG turnuvalarında performanslarını gösterebilecekler.

Lig içinde başarılı olan oyunculara ise nakit para ve donanım ödülleri dışında FACEIT Pro League’e (FPL) katılma şansı da verilecek. Unutmadan belirtmem gerekiyor ki, ülkemizde direkt olarak FPL elemelerine katılma hakkı veren tek platform Turkish Stars League oluyor böylece.

>>Özgür 'root' Alagül ile TSL Faceit Hakkında Konuştuk

Projenin destekleyenleri arasında MSI ve ViewSonic yer alıyor. Her ay oyuncuların gelişimi için ViewSonic 1on1 Series ve MSI 1on1 Dragon Challenge isimli özel etkinlikler TSL içinde yer alacak.

Lig aşamasında ise 7/24 çevrimiçi hakem ve TSL kurul ekibi ile lige müdahale etme, ticket sistemi ile sorunları anında raporlama ve oyunculardan alınacak geribildirimler ile oyun kalitesinden oyuncuların maksimum seviyede yararlanması sağlanacak.

Turnuvalara katılmak ve kendinizi göstermek istiyorsanız buraya tıklamanız yeterli olacaktır sevgili oyungezerler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum