Advertisement

Twisted Metal Dizisi Neve Campbell'i Kadrosuna Kattı

Çarpışan Arabalara, Çığlık'tan transfer

Sony'nin oyun filmlerini ekrana taşıma projesi yoluna tam gaz devam ediyor. İşin dizi kısmında karşımıza çıkacak olan Twisted Metal aynı zamanda PlayStation Productions'ın ikinci dizisi olacak. İlki tahmin edebileceğiniz üzere HBO'nun hazırlıklarına devam ettiği The Last of Us dizisi. Özünde bir "araba patlatma" oyunu olan Twisted Metal'ın ekrana taşınması ise epey ilginç bir deneyim olacak. Dizi kadrosuna son katılan isim ise tüm Scream filmlerinde rol almış olan Neve Campbell oldu.

Twisted Metal'ın beşinci oyunu olan Black serisinde oyuna dahil olan Raven karakterini canlandıracak olan Campbell'ın rol arkadaşları ise MCU'nun Falcon'u Anthony Mackie, an itibariyle MCU'nun da Sandman'i olan Thomas Haden Church ve Brooklyn Nine-Nine'ın Rosa Diaz'ı Stephanie Beatriz. Oldukça gotik bir karakter olan Raven'ın oyun serisinde kullandığı araba ise Shadow isimli bir cenaze aracıydı. 

Cobra Kai dizisinin de senaristlerinden olan Michael Jonathan Smith'in kaleme aldığı senaryoyla birlikte Twisted Metal için yeni bir dönem de başlamış olacak. Gelen haberlere göre Sony, oyun serisini de baştan yaratmaya hazırlanıyor. Normal şartlarda Lucid Games tarafından yapılacak oyun son gelişmelere göre Firesprite tarafından geliştirilecek. Peacock üzerinden yayınlanacak Twisted Metal dizisinin henüz resmi bir yayın tarihi yok. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum