Twisted Metal Dizisinin Yeni Fragmanı, Oyun Serisinin Tonunu Yakalamış

27 Temmuz'da, Peacock'ta

Peacock, PlayStation'ın eski hit serilerinden Twisted Metal'e dayanan TV dizisinden yepyeni bir fragman paylaştı. Başrolünde Captain America'dan da tanıdığımız Anthony Mackie'nin yer aldığı dizi 27 Temmuz'da yayınlanacak ve 30 dakikalık bölümlerden oluşacak.

Twisted Metal dizisinin yapımcılığını Deadpool filmlerinin ve Zombieland'in yazarları Rhett Reese ve Paul Wernick üstlenmiş. Cobra Kai'nin yazar ve yapımcılarından Michael Jonathan Smith de yapımcı kadrosunda yer alıyor.

Dizi "çenesi düşük bir yabancıya daha iyi bir yaşam şansı sunulur, ama bunun için gizemli bir paketi kıyamet-sonrası çorak topraklardan geçirmesi gerekmektedir" şeklinde bir de özete sahip. Çenesi düşük elemanımız Mackie, ona yardımcı olacak baltalı araba hırsızı ise Brooklyn 99'dan tanıdığımız Stephanie Beatriz.

Dizide Samoa Joe (AEW), Thomas Haden Church (Spider-Man 3) ve Neve Campbell da (Scream) rol alıyor.

Twisted Metal'e sadece bu diziyle dönmeyeceğiz, bir de Sony'nin Firesprite stüdyosu tarafından geliştirilmekte olan Twisted Metal reboot'u var. Ne zaman çıkacağı ise şimdilik belirsiz.

YORUMLAR
creepylord
11 Temmuz 2023 14:56

E hani metal müzikler, grotesk ortam? Çiğ esprilerle dolu ortalama bişi iteleyip geçmeyin be olm. Deadpool'u deadpool gibi yaptınız da Twisted Metal'i niye Deadpool gibi yapıyonuz dedirtmen.

Her türlü izleyeceğim orası ayrı da, pembiş pembiş efektler yerine acık daha karanlık bi ambians beklerdim.

Parolamı Unuttum