Twitch İzleyicilerinin Oyunun Kaderini Değiştirebileceği Darwin Project Haftaya Çıkıyor

Oyun Erken Erişim olarak çıkmaya hazır.

Kanada'nın kuzeyinde geçen Darwin Project Açlık Oyunları'na benzer bir sistemi mevcut. Kıyamet sonrası bir dünyada geçen oyunda Buzul Çağı'na girmek üzere olan bir yer bizi karşılar. Bilim insanları, insanların nasıl hayatta kalabileceğini öğrenmek için Darwin Project adında bir deney başlatırlar. Deneyde 10 katılımcı bir yerde hayatta hem soğukla hem de diğer katılımcılarla mücadele ederek hayatta kalmaya çalışır.

Oyunda, özellikle Twitch ve Mixer yayıncılarının ilgisini çekebilecek Spectator Interactions isminde bir özellik mevcut. Yayını izleyen izleyiciler, yayıncının oyununa çeşitli müdahaleler yapabiliyor. Bu müdahaleler oyuncuya can verme, yenilmezlik sağlama gibi özellikler olabiliyor. Oyun tamamen yayınlar üzerine odaklanmış yani. Günümüzde Twitch yayınlarının oyun satışlarına etkisinin boyutlarını düşündüğümüzde Darwin Project kazığı sağlam yere atmış olabilir.

> H1Z1 Oyuncularının %91’i Oyunu Terk Etti!

Darwin Project, 9 Mart'ta Steam'de Erken Erişim olarak piyasaya çıkacak. Yurt dışı fiyatı 15 dolar olarak belirlenmiş, muhtemelen ülkemizde de 31 ₺ gibi bir etiketi olur. Oyunun nasıl çalıştığını merak edenler ise aşağıdaki yayın özetleri kıvamındaki videoya göz atabilirler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum