Two Point Hospital İçin Türkçe Dil Desteği Kampanyası Başlatıldı

Hastanızı hangi dilde istersiniz?

Geçtiğimiz ağustos ayında PC için yayınlanan ve Theme Hospital'ın ruhani devamı olarak kabul edilen Two Point Hospital oldukça sevilen bir oyun oldu. Geçtiğimiz günlerde oyunun 25 Şubat 2020 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve Switch için de çıkacağını öğrendik.

Elbette böyle güzel bir oyunun Türkçe olması hiç fena olmazdı ancak oyunun desteklediği çok sayıda dil arasında Türkçe yok. İşte Anıl Toka bu durumu değiştirmek adına bir girişimde bulunmuş ve Sega ile yazışmış. Sega tahmin edebileceğiniz gibi lokalizasyon işlemlerinin pahalılığından dem vurmuş ve yeterli talep olduğunu görürlerse bunu değerlendirmeye alacaklarını belirtmiş. Bu "yeterli talep göstergesi" için de Change.org kampanyası önermişler.

İşte o kampanyayı siz de şu bağlantıyı kullanarak imzalayabilirsiniz. Sonuçta oyunu illa oynamak istemeniz bile gerekmez, en azından ülkemizde de buna talep olduğunu göstermek için bir imza atabilirsiniz (kimbilir, bu durum belki gelecekteki Sega oyunlarını da etkiler). Kampanya henüz çok yeni ve şimdilik 162 imza toplanmış durumda, bu sayıyı en azından binlere yükseltmek gerek ki Sega'nın dikkati çekilebilsin.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum