Tyler Hoechlin, DCEU'nun Yeni Superman'i Olabilir

Hasan Ali Kaldırım geliyor!

DC-WB ortaklığı beyaz perdede yeni bir projeye başladı. Yeni nesil DCEU'da artık karakterlerin solo süper kahraman filmlerini görüyoruz. Aquaman bu konuda oldukça ciddi bir başarıya imza attı, yeni filmler için büyük bir ilham kaynağı oldu. Sonrasında vizyona giren Shazam! ise aynı etkiyi yaratamadı ancak film genellikle iyi yorumlar almayı başardı. DCEU'nun gelecek planları arasında tamamen yeni bir Superman filmi yer alıyor olabilir. 

Daha önce DC'nin dizi evreninde Superman'i canlandıran Tyler Hoechlin, DCEU'nun yeni Superman'i olabilir. Son olarak Supergirl dizisinde gördüğümüz Hoechlin, Fan Expo Dallas'ta yaptığı açıklamada DCEU'da Superman'i canlandırmaktan mutlu olacağını belirtti:

"Bu konuyu daha önce de duymuştum, DC işleri, Warner Bros, hepsi tüm işleri kontrol atlında tutuyor. Eğer onlardan bir telefon gelirse ve takvimde uygun bir şeyler ayarlayabilirsem ya da bu tarz bir şey yani oraya gidebilirsem bunu yaparım. Kim bilir belki de olur? Bekleyip, göreceğiz." diyen Hoechlin, kendisine DC-WB ortaklığından bir teklif gelmediğini ama teklif gelirse bunu değerlendireceğini belirtti. Henry Cavill'in Superman olarak daha fazla karşımıza çıkmayacağını da düşünecek olursak, Warner Bros. daha önce Superman'i canlandırmış bir isim olan Tyler Hoechlin'e yönelebilir.

Aslında Warner Bros.'un bu konudaki tutumu Superman ve Batman'i daha geç piyasaya sürmekti. Justice League'in büyük başarısızlığının ardından solo süper kahraman filmlerine yönelme nedenleri de biraz bundan dolayıydı. WB'un CEO'su Kevin Tsujihara daha önceden yaptığı açıklamalarda, Wonder Woman'ın yakaladığı başarının kendilerini Superman ve Batman dışında karakterleri sinemaya taşımaya ittiğini söylemişti. Fakat kendisinin de belirttiği gibi DC'nin bu iki ağır topu çok uzun süre geri planda kalacak karakterler değiller. Muhtemelen önümüzdeki DCEU takviminde bir Superman filmi göreceğiz, bu söylentiler de onun ilk ışığını yansıtıyor.

Matt Reeves yeni bir Batman filmi üzerinde çalışıyor ve Reeves'in yönetmenliğini yapacağı bu film 2021 yılında vizyona girecek. Tamamen yeni bir aktör ve yeni bir senaryoyla karşımıza çıkacak olan The Batman'in ardından bir Superman filmini de çok büyük olasılıkla göreceğiz, ancak yeni Superman kim olacak orası şu an belli değil. Siz, Tyler Hoechlin'i sinemada da Superman olarak görmek ister misiniz?
 

YORUMLAR
Decypher
14 Mayıs 2019 15:03

Olmasın.

Parolamı Unuttum