Ubisoft, 45 Çalışanını Daha İşten Çıkarıyor

Bu sürecin sonu ne zaman gelecek acaba?

Geçtiğimiz yıldan itibaren oyun dünyasının en can sıkıcı gündemlerinden birisi stüdyo kapanışları veya işten çıkarma haberleri oldu diyebiliriz herhalde, öyle değil mi? Bugün de böyle bir haber var ve yine Ubisoft’tan geliyor bu haber.

Ubisoft, geçtiğimiz yılın sonlarına doğru 124 kişiyle yollar ayrılmıştı, bunların önemli bir bölümü Kanada’daki çalışanlarıydı. Geçtiğimiz yıl boyunca işi sonlandırılan personel sayısıysa 1.000’i aşıyordu. Şimdiyse Asya-Pasifik ve küresel dağıtım birimlerini yeniden yapılandırıyor ve bu kapsamda da yine işten çıkarmalar söz konusu. Yapılan açıklamaya göre, 45 personelle yollar ayrılacak.

Bu gibi haberlerde alıştığımız üzere “Bu karar kolay bir karar olmadı. Yollarımızı ayıracağımız personelimize şirketimize bugüne kadar sundukları katkılardan dolayı şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde sonlandırılıyor açıklama.

Sizleri bilemiyorum, ama bu haberler benim canımı sıkıyor sevgili Oyungezerler. Umuyorum önümüzdeki dönemde daha fazla bu türden haberle karşılaşmayız.

 

YORUMLAR
emrahcey
4 Nisan 2024 15:08

Böyle kalabalık firmalarda illaki hak etmeden maaşlarını alanlar vardır, diye düşünüyorum.

Parolamı Unuttum