Ubisoft Eylül Ayında Yeni Bir Ubisoft Forward Düzenleyecek

Bu sefer yeni oyunlar da var

Ubisoft, 12 Temmuz'da ilk dijital etkinliği olan Ubisoft Forward'ı düzenlemiş ve Assassin's Creed Valhalla, Watch Dogs: Legion gibi oyunlardan yeni videolara ek olarak Far Cry 6 gibi yeni bir oyun da duyurmuştu. Ancak Ubisoft'un listesinde olan ve uzun süredir haber alamadığımız bazı oyunlar da var. İşte bu oyunları çok büyük ihtimalle bir sonraki Ubisoft Forward'da göreceğiz.

Yatırımcı toplantısında açıklama yapan Ubisoft CFO'su Frédérick Duguet, Eylül ayında ikinci bir Ubisoft Forward etkinliğinin düzenleneceğini açıkladı. 

Kendisine Rainbow Six Quarantine ve Gods & Monsters hakkında yöneltilen sorulara her iki oyunun da hala 2021 Mart ayında bitecek olan mali yıl içerisinde çıkmasının planlandığını, ama küçük bir ihtimal de olsa bu oyunlardan birinin bir sonraki mali yıla sarkabileceğini söyledi. Hangi oyunun sarkacağı veya sarkıp sarkmayacağı belli değil, ama diğer oyunun yeni Ubisoft Forward'da gösterilecek olduğuna kesin gözüyle bakabiliriz.

Ayrıca yine geçtiğimiz günlerde Skull & Bones'un yapısında değişikliğe gidildiği ve oyunun Fortnite gibi bir 'servis' oyunu olacağı ortaya çıkmıştı. Belki bu oyunu da yeni Ubi Forward'da görürüz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum