Ubisoft Far Cry 5'i Resmen Duyurdu!

Far Cry 5 geliyor!

 Ubisoft son iki haftadır yokluyordu aslında. Oyunseverlerin Far Cry paylaşımlarına verdiği tepkileri ölçtü biçti adeta ve sonunda ağzındaki baklayı çıkardı! Evet, Far Cry 5 resmen duyuruldu!

> Ubisoft Coştu - Yeni Assassin's Creed Resmen Duyuruldu!

> Assassin's Creed: Origins İle İlgili Onlarca Detay Sızdırıldı!

Western temasında geçecek, kovboylar olacak falan diyorduk, ancak Giantbomb kısa sürede bu iddiaların hatalı olduğunu açıkladı. Ubisoft'un Giantbomb'a verdiği bilgilerde oyunun Montana Eyaleti'nde geçeceği ve ana karakterinbir polis olacağı belirtilmişti. Nitekim Ubisoft'un paylaştığı Far Cry 5 logosu da bunu doğrular nitelikte. Polis arabalarında görmeye alışık olduğumuz beyaz, mavi ve kırmızı tonları tam da bunu andıracak bir şekilde logoyu süslüyor. 

Far Cry 5'in 2017-2018 finansal yılı aralığında çıkacağı da Ubisoft'un CEO'su Yves Guillemot tarafından resmen duyuruldu. Yani oyun en geç 31 Mart 2018'de oyuncularla buluşacak.

Ubisoft'un resmi forumlarında da Far Cry 5 bölümüaçıldı bile! Ubisoft, aynı zamanda sosyal medya hesaplarından da "Yeni bir Far Cry macerasına hazır mısınız?" mesajı içeren paylaşımlarda bulundu.

Far Cry 5 ile ilgili çok daha fazla bilgiye E3 2017'de ulaşacağımızdan eminiz. Bakalım ilk fragmanı E3'e mi saklayacaklar yoksa minik bir teaser görecek miyiz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum