Ubisoft, Far Cry 6’da Yeni Bir Oyununun İşaretlerini Veriyor Olabilir

Oyun çıkmadan sürpriz yumurta haberi geldi :)

Far Cry 6’nın çıkışı için artık çok az bir süre kaldı, 2 gün sonra oyun severlerle buluşacak. Henüz inceleme ambargoları kalkmasa da yayıncılar için ambargo kalkmış durumda. Haliyle ortalıkta pek çok paylaşım dolanıyor. Bu paylaşımlardan biriyse, oyunun içinde yer alan bir sürpriz yumurta ile ilgili.

Youtube yayıncılarından JorRaptor, Far Cry 6’nın başlangıç kısımlarında bir kasanın üzerindeki QR kodunu fark ediyor ve bu kodu telefonuyla okuttuğunda kısa bir videoya yönlendirdiğini görüyor.

Videoda bir harita üzerinde üç ok yer alıyor, bir de bazı hayvan ikonları görülüyor. Sonrasında da zırhla kaplı bir hayvanın saldırısına uğrayan bir adamın yer aldığı bir ekran görüntüsü paylaşılıyor. Bunun ardından da silah sesleri geliyor, haritaya kan sıçrarken daha önce oyuncuları temsil ettiği düşünülen okların yerini kurukafa ikonlarının aldığı görülüyor.

JorRaptor, daha önceki Far Cry oyunlarında açık dünya kısımlarının 2 oyuncuyu desteklediğini hatırlatıyor ve burada 3 oyuncuyu destekleyecek bir güncellemenin ya da yeni bir yan oyunun işaret edilmiş olabileceğini belirtiyor; hatta biraz ileri gideceğini belirtip bunun bir battle royale olabileceğini bile söylüyor :)

Ubisoft’un Mayıs ayındaki finansal toplantısında, yılda 3-4 AAA oyun çıkarmak yerine, büyük markaları için “üst düzeyde f2p oyunlar” çıkarmayı planladıkları bilgisine yer verilmişti. Buradan hareketle, burada gösterilenin dee Far Cry evreninde geçen bu tür bir multiplayer oyun olabileceği tahmin edilmekte.

Konuyla ilgili olarak Ubisoft’tan bir duyuru gelecektir illaki. Bu akşamki Ghost Recon 20. Yıl Yayını kapsamında da yeni bir Ghost Recon projesi duyurulacak. Dolayısıyla önümüzdeki günlerde Ubisoft’tan beklenen oyunlar listesi genişleyecek gibi, bizi nasıl sürprizler bekliyor bakalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum