Ubisoft Forward’da Prince of Persia Remake’in Duyurulacağı İddia Ediliyor

Sonunda gelecek mi bakalım

10 Eylül’de bir Ubisoft Forward etkinliği düzenleneceği haberini sizlerle paylaşmıştık. Programda Watch Dogs: Legion, Rainbow Six Siege, Hyper Scape ve daha önce Gods&Monsters olarak bilinen Immortals Fenyx Rising’in gösterileceği bilgisi de paylaşılmıştı. Bu listenin haricinde de paylaşılacak şeyler illaki olacaktır. İşte bunların arasında Prince of Persia Remake’in de yer alacağı iddia ediliyor.

Kirk Hamilton, Maddy Myers ve Jason Schreier tarafından gerçekleştirilen Triple Click yayınında Ubisoft Forward etkinliği de gündeme geliyor. Şuradan ulaşabileceğiniz yayının 27. dakikasında Prince of Persia Remake’in de programda yer alacağı belirtiliyor Schreier tarafından.

Geçtiğimiz haftalarda Prince of Persia Remake’in bir satış platformunda listelendiği haberini aktarmıştık. O sızıntının ardından Jason Schreier, Twitter hesabından “satış siteleri Ubisoft’un sürprizlerini sızdırmaya da bayılıyor” şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu. Anlaşılan o ki Schreier, oyunun önümüzdeki Ubisoft Forward etkinliğinde duyurulacağını düşünmekte. Kendisinin bu konularda önden bilgi almak hususunda başarılı bir performansı olduğu da ortada.

Bakalım iddia edildiği gibi önümüzdeki hafta bir Prince of Persia Remake duyurusu gelecek mi, takipteyiz.

YORUMLAR
sSnake
4 Eylül 2020 20:26

"Anlaşılan o ki Schreier, oyunun önümüzdeki Ubisoft Forward etkinliğinde duyurulacağını düşünmekte. Kendisinin bu konularda önden bilgi almak hususunda başarılı bir performansı olduğu da ortada."

Yahudilerin iş bağlantıları ve yaptırımları güçlüdür de ondan. Bulundukları her alanda kontrol ellerinde olur.

Kaan element
4 Eylül 2020 19:44

Yakın zamanda ubisoft bazı yayıncılara gizliden yeni çıkan bir oyunun demosunu göndermiş 10 eylülde ögrenecegiz acaba o mu?

Parolamı Unuttum