Ubisoft Gizemli Paylaşım Yaptı - Yeni Bir Far Cry Oyunu Olabilir mi?

Aslında hiç terk etmediğimiz bir ada...

 Ubisoft, Far Cry ve özellikle Far Cry 3 hayranlarını heyecanlandıracak iki paylaşım yaptı.

Fransa tabanlı oyun şirketinin resmi Facebook sayfası üzerinden yapılan paylaşımda Far Cry 3'teki Rook Adası'nın etkileyici bir görseli paylaşıldı. Yorumlar bölümünde de yine Far Cry 3'ten, hayranların bir hayli sevdiği Vaas'ın yer aldığı bir mesaj yer aldı. Görselinin altında "Aslında hiç terk etmediğimiz bir ada" ifadesi yer alıyor.

far-cry-teaser

Instagram'da yapılan paylaşımda ise Vaas'ın efsane repliği "Sana hiç deliliğin ne anlama geldiğini anlatmış mıydım?" ifadesi bulunuyor.

Ubisoft'un bize ne anlatmak istediği belirsiz olsa da hayranlar şimdiden tahminlere başladı bile. Kimisine göre Far Cry 3'teki hikayenin öncesi, kimisine göre ise sonrasını anlatan yeni bir oyun geliyor. Oyunun eski nesil konsollara (PS3 ve Xbox 360) çıktığını düşünürsek belki de bir remastered bile yolda olabilir. Ubisoft, belki de sadece en başarılı oyunlarından birini beşinci yılını doldurmasını kutluyor bile olabilir deniyor. İnternette bir sürü teori var, E3 2017'ye de gün saydığımızı düşünürsek Ubisoft baklayı hazirana kadar ağzında tutabilir.

Ubisoft, Far Cry serisine ne zaman dönüş yapacağımız hakkında geçmişte hiçbir net bilgi vermemişti ve kapı açık. Vaas'ı tekrar görmek her halükarda ilginç olacaktır, bu sebeple remastered'a bile razı gibiyim. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum