Ubisoft, Hesap Kapatma İşlemleriyle İlgili Düzeltme Açıklaması Yaptı

“Oyun satın alınmış hesaplar kapatılmayacak” diyorlar

Dün sizlerle Ubisoft’un belirli bir süre boyunca pasif kalan hesapları kapatmasıyla ilgili bir haberi paylaşmıştık. O haberlere göre; satın aldığınız oyunlar da hesapla birlikte uçup gidiyordu. Ancak bugün Ubisoft’tan bir düzeltme açıklaması geldi.

Paylaşılan yeni bilgilere göre; satın alınmış PC oyunlarının bulunduğu hesaplar silinmeye uygun değil, bir başka ifadeyle 1 oyun bile satın almışsanız, hesabınızın silinmesi gibi bir ihtimal bulunmuyor. En azından Ubisoft’un şu andaki yaklaşımı bu şekilde.

Peki, oyun severler böyle bir endişe duymakta haksız mıydı? Tam olarak öyle sayılmaz. Çünkü, dün bu tartışmalar dönerken Ubisoft cephesinden gelen yanıtlar böyle bir açıklama içermiyordu. Açıklamalarda hesabın kapatılmasının engellenebileceği 30 günlük bir pencere bulunduğuna işaret edilmekle yetinilmişti.

Ayrıca Ubisoft sitesindeki açıklamada da böyle bir bilgiye yer verilmiyordu. Ancak artık o sayfa da güncellenmiş bulunuyor ve herhangi bir aktif Ubisoft aboneliği veya PC oyunu bulunan hesapların silinmeyeceği net bir şekilde ifade ediliyor sayfanın yeni halinde.

Sonuç olarak, Ubisoft oyun kütüphanenizin buharlaşıp gitmesinden endişe etmenize gerek yokmuş, en azından şimdilik durum böyle.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum