Ubisoft, iOS ve Android İçin Ücretsiz Bir Assassin’s Creed Oyunu Yayınlayacak

Bu işin nereye varacağını öngörebilen var mı?

Ubisoft, Assassin's Creed için ücretsiz bir spin-off olacak Assassin's Creed Rebellion adlı oyununu 21 Kasım'da iOS ve Android sistemlerine çıkartacağını duyurdu.

Assassin's Creed Rebellion'ı hazırlayan stüdyo Behaviour Interactive. Bu isim bazılarınıza tanıdık gelebilir; kendileri Fallout Shelter'ın da geliştiricisi oluyor. Haliyle, bu oyunda da üst yönetimi gibi unsurlar bulunması sizlere şaşırtıcı gelmeyecektir diye düşünüyorum.

15. Yüzyıl İspanya'sında geçecek oyunda kendi "kardeşliğinizi" kurmaya çalışacaksınız. Bir üs kurup gittikçe büyüyen bir suikastçılar ordusuna ev sahipliği yapacak ve Tapınakçıların kalesini ele geçirmeye çalışacaksınız. Merak etmeyin, oyun üs kurma ve geliştirme ile kısıtlı kalmayacak. 2D platform ve aksiyon unsurlarına da yer verilecek oyunda. Assassin's Creed Chronicles oyunlarından aşina geleceğiniz bir tarzı olacak bu kısımların. Üs ele geçirme bölümlerinde bu oynanışa geçilecek.

Hikâye görevlerinin yanında ek görevler de bulunacak. Bu görevlerden elde ettiğiniz kaynakları suikastçılarınızın özelliklerini yükseltmek için kullanabileceksiniz. Loot görevlerinde elde ettiğiniz materyalleri çeşitli şeyler inşa etmek (crafting) için kullanırken, Legacy görevleri DNA parçaları sunacak ve bu sayede sonraki görevler için yeni suikastçılar açabileceksiniz. Bunlar için mikro ödemeler de söz konusu olabilirmiş bu arada.

Oyun bazı bölgeler için erişime açılmış durumda. Geri kalan yerlerde ise, oyuncuların 21 Kasım'a kadar beklemesi gerekecek. İlgilenenler varsa ön kayıt yapılabiliyor. Bu arada ön kayıt yaptıran kullanıcı sayısına göre bonus içerikler sunacaklarını da belirtmişler. Oyunu merak edenleri şu adrese alalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum