Ubisoft Kreatif Direktörünün Splinter Cell Açıklaması Ortalığı Karıştırdı

Ubisoft'un kreatif direktörleri eğleniyor

Splinter Cell hayranlarının sabırsızlıkla serinin yeni oyununu duyurulmasını beklediğini biliyoruz. Ubisoft'tan da zaman zaman bu oyunun varlığına dair ufak tefek ipuçları geliyor ama resmi ağızdan oyunun geliştirilmekte olduğuna dair net bir açıklama duymadık. Ta ki dün geceye kadar...

The Division 2'nin kreatif direktörü Julian Gerighty dün gece son derece ilginç bir tweet attı. Resmen sanki dünyanın en normal şeyiymiş gibi "Lyon'da Dan Hay ve Roman Campos Oriela ile birlikte yeni Splinter Cell üzerinde çalışıyoruz. E3 için sabırsızlanıyorum." sözleriyle başlayan tweet bir anda patlayıverdi. Dan Hay, Ubisoft Montreal'in baş yapımcısı ve kreatif direktörü, Roman Campos Oriela ise yine Ubisoft Montreal'in kreatif direktörü.

Gerighty bunun hemen ardından "lütfen retweetlemeyin, başım belada olabilir" diye yeni bir tweet attı ama eskisini silmedi. Hatta ardından Ubisoft PR Direktörü Stone Chin'den gelen "telefonunu kapat" mesajını da paylaştı ve "bana ne yapacağımı söyleme" dedi (muhtemelen aralarında şakalaşmışlardır)

Working on the next #SplinterCell with @danhaynow and @romcamor in #Lyon.
Can’t wait for #E3.
Crossover with #TheCrew2 with @_fergus_ :)
Only missing @GhostRecon and @Rainbow6Game - but on their way.#FarCry#ForHonor#TheDivision2#RainbowSixSiege#GhostReconpic.twitter.com/oiwMPTny9Y

— Julian Gerighty(@jgerighty) 14 Mayıs 2019

Ortalığı karıştıran bu mesajların ardından Ubisoft sözcüsü bir açıklama yaptı ve "Julian elbette şaka yapıyor, Julian böyle şeyler yapmayı sever. Görünüşe göre kreatif direktörlerimiz şu an oldukça eğleniyorlar. Şu aşamada yapacağımız bir duyurumuz yok" sözleriyle Splinter Cell iddialarını yalanladı. PushSquare'e göre Gerighty ve arkadaşları içkinin de tesiriyle böyle bir şey yapmışlar.

Ama ne demişler? Ateş olmayan yerden duman çıkmaz :)

YORUMLAR
Ghost AssassiN
15 Mayıs 2019 18:52

Buna şakalaşmak diyerek yırtmaya çalışıyorlar ama daha büyük bir hata yaptıklarının farkında değiller herhalde.Hani derler ya özrü kabahatinden büyük, bunlarınki de o hesap.Buna şakalaşmak denmez, buna resmen oyuncularla dalga geçmek denir.Neyse E3'te görüşürüz!

ilke_kurtlutepe
15 Mayıs 2019 17:27

direkt açıklasalar da rahatlasak artık.

Anravs
15 Mayıs 2019 15:33

Eşek şakası.

N1k0laT3sla
15 Mayıs 2019 13:51

Sizdirdi iste :D .. cevir kazi yanmasin yapiyorlar simdi :D

sSnake
15 Mayıs 2019 13:42

Yüzde yüz E3'te duyuracaklar zaten. Boşuna naz yapmasınlar.

skyfall
15 Mayıs 2019 12:39

“Aralarında şakalaşıyorlarmışmış” bizde inandık. Şu sıralar Splinter Cell ismi fazla zikredilmeye başlandı. Demek ki E3’te bir şeyler göreceğiz. Tek dileğim açık dünya bir Splinter Cell olmasın.

N1k0laT3sla
skyfall
15 Mayıs 2019 13:52

Dandik yangörevleri olan, zorunlu co-op ve online sorunlulugu getiren bir Sprinter Cell, SC olamaz bence.


Parolamı Unuttum