Ubisoft Montpellier, Yeni Rayman'e Mi Hazırlanıyor?

İlk ipucu geldi

Rayman'in yaratıcısı Michel Ancel'in Ubisoft'tan (ve oyun dünyasından) ayrılmasının üzerinden henüz bir hafta geçmişken, Ubisoft Montpellier stüdyosundan heyecanlandıran bir ipucu geldi.

Ubisoft Montpellier'in resmi Facebook hesabı iki görsel paylaştı ve görsellere şu cümleler eşlik ediyordu: "Montpellier stüdyosundan bir şeyler geliyor? Sizce ne olabilir?"

Gördüğünüz gibi paylaşılan görsellerden birinde oldukça renkli konsept çizimler var, diğerindeyse bir karakterin eskizleri. Bu eskizi görünce bile akla anında gelen isim elbette Rayman oluyor. Rayman serisinin ana oyunlarını yıllardır Ubisoft Montpellier geliştiriyordu, bu da zaten başlı başına bir ipucu.

Serinin son ana oyununu 2013 yılında Rayman Legends ile gördük. O zamandan beri yeni bir oyun gelmeyen Rayman serisi çok yakında canlanacak gibi duruyor. Ya da kim bilir, belki de Ubisoft bir remaster / remake duyurma hazırlığındadır. Hangisi olursa olsun, Rayman gibi güzel bir serinin geri dönüyor olması Ancel'in ayrılığından sonra serinin akıbetini merak edenler için güzel bir haber olacak.

YORUMLAR
creepylord
25 Eylül 2020 14:50

Rayman'in ense traşı mı o :D

Parolamı Unuttum