Ubisoft NFT İçin Şansını Bir Kez Daha Zorlayacak

Çekirge üçüncüye sıçrar mı?

Ubisoft, Champions Tactics: Grimoira Chronicles adında yepyeni bir platformu kullanarak bir kez daha oyunculara NFT sunmak için Double Jump.Tokyo ile iş birliğine gittiğini açıkladı.

Bu Ubisoft'un NFT ile ilk dansı değil. 2021 yılının sonlarında tamamen NFT bazlı bir platform olan Quartz'ı duyurmuşlar ve gelen tepkilerin ardından bu platformun ömrü kısacık olmuştu.

Ubisoft sonrasında NFT'leri bir kez daha gündeme getirerek web3 oyunları için bu sefer de Immutable ile iş birliğine gitti. O birliktelikten de elle tutulur bir sonuç çıkmadığını biliyorsunuz. İşte şimdi Ubisoft NFT konusunda şansını üçüncüye deniyor.

Ubisoft, üzerinde çalıştığı yeni PvP taktik RYO Champions Tactics'e web3 mekanikleri entegre etmek için Double Jump.Tokyo ile anlaştı. Ubisoft, Champions Tactics'i geçen yıl duyurmuş ama hakkında çok fazla bilgi paylaşmamıştı. 2023 yılının sonunda ise Ethereum blok zincirinde 9999 adet "Warlords" NFT'si yayınladı, ücretsiz mint edilebilen bu NFT'ler Champions Tactics'te karakter açmak için bilet olarak kullanılacaktı.

Double Jump.Tokyo’nun Oasys Layer 2 HOME Verse blok zinciri yoluyla oyuncular ücretsiz olarak üç Champion mint edebilecekler, bu teklif 18 Temmuz'a kadar aktif olacak. Diğer oyunculara karşı savaşabilmek için kadronuzda üç Şampiyon olması gerekiyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum