Ubisoft Oyunlarına PUBG Benzeri DLC İçeriği Gelebilir

Ubisoft patronu PUBG'den oldukça etkilenmiş gibi...

Erken Erişim oyunu olmasına rağmen ilk üç ayında 4 milyon kopya satarak geliştirici ve yayıncı ekibi oldukça mutlu etmeyi başaran Playerunknown's Battlegrounds, büyük bir yükseliş gösterdiği için haliyle büyük şirketlerin dikkatini çekmeyi başarmış durumda.

Bugün, Ubisoft patronu Yves Guillemot, malî yılın ilk çeyreğini açıkladığı sırada kendisine yöneltilen Playerunknown's Battlegrounds'ın yükselişi hakkındaki soruya, Battlegrounds'ın başarısını hayranlıkla takip ettiğini, mevcut Ubisoft oyunları için herhangi bir tehdit oluşturmadığını ve hatta bunun yerine bir fırsat sunarak, benzer bir şeyin Ubisoft tarafından hazırlanabileceğini söyledi.

"PUBG, harika bir iş çıkartıyor. Rainbow Six Siege ise büyümeye devam ediyor ve oyun içi harcanan zaman artıyor, oysa bu oyunda herhangi bir rekabet göremedik. Ancak, biz bu oyunu yapan adamlara bakıyoruz ve oyun türü oldukça ilginç, bizi etkilemeyi başarıyor. Belki gelecekte bazı oyunlarımız için "DLC paketi şeklinde" PUBG'den esinlenilmiş çalışmalarla karşınıza çıkabiliriz."

Bu açıklamanın ardından görüyoruz ki, Ubisoft şirketi Battlegrounds'ın başarısından oldukça etkilenmiş ve bu oyuna benzer bir proje üzerinde çalışacaklarını açıkça ortaya koyuyor. Ancak, DLC paketi şeklinde bir proje olacağını üzerine basarak belirttiğini hatırlatalım ve PUBG benzeri bir oyun beklentisi içerisine girmemeniz gerektiğini belirtelim.

Son olarak, Ubisoft'un bu yılın ilk çeyreğinde en çok satan oyunu olan Ghost Recon: Wildlands ile ilgili yaptığımız habere buraya tıklayarak ulaşabilir ve ilk çeyrekte elde edilen gelire göz atabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum