Ubisoft, Rainbow Six Quarantine'nin İsmini Değiştirmeyi Düşünüyor

Mantıklı bir hamle

Bildiğiniz üzere Ubisoft’un önümüzdeki dönemde çıkaracağı oyunlardan birisi de Rainbow Six Quarantine; bir aksilik olmaz, bir erteleme görmezse bu yıl içerisinde oyun severlerle buluşacak. Ama öncesinde Ubisoft’tan bir isim değişikliği hamlesi geliyor gibi.

Oyun duyurulduğunda ortalıkta salgın falan yoktu, haliyle karantina başlıklı bir oyun olmasında çok da bir sıkıntı görülmemişti. Ancak geçtiğimiz yıl tüm dünyayı etkisi altına alan ve halen devam eden Corona salgını, bu ismin değiştirilmesi fikrini de gündeme getirmiş görünüyor.

Gamespot tarafından da aktarıldığı üzere; Ubisoft’un son mali toplantısında CEO Yves Guillemot tarafından gerçekleştirilen soru cevap bölümünde, “Coronavirus salgını nedeniyle oyunun isminin değiştirilmesi düşünülüyor mu?” şeklinde bir soru da yöneltilmiş. Guillemot; kendilerinin konuyu değerlendirmekte olduğunu ancak henüz paylaşılacak bir değişiklik olmadığını söylüyor.

Henüz net bir çıkış tarihi ilan edilmese de oyunun yılın ilk yarısında çıkış yapması öngörülüyor. Haliyle, pandemi sürecinin sonlanmadığı, hatta bazı bölgelerde tekrar şiddetlendiği bir dönemde çıkış yapacak olan oyunun, bu tatsız durumu çağrıştıran isminin de değiştirilmesinin gündeme gelmesi çok makul.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum