Ubisoft, Rainbow Six Siege'in Rekabetçi Harita Havuzunu Daraltmak İstiyor

3. sezon ile ilk adımlar atılacak

Ubisoft, Rainbow Six Siege'i sürekli olarak yenilik rüzgarı içerisinde tutuyor. Bu yenilikleri düzenli olarak paylaşılan blog gönderileri halinde açıklayan firma, yeni güncelleme ile birlikte bu rüzgarın şiddetini artırmak niyetinde. 

Firma, bir süredir tartışmaların odağı olan harita sorunlarına bir nokta koyma niyetinde. Rekabetçi oyunlardaki harita havuzunu küçültmeyi planlayan Ubisoft, bu sayede oyuncuların haritalarda daha fazla kontrol sağlayabileceğine inanıyor.


Ubisoft, "Rekabetçi harita havuzunda çok fazla harita bulunduğunun" altını çizerken, 4. yılın 3. sezonunda bu soruna bir çözüm getireceğini de belirtmiş. Şimdilerde yapımcıların "küçülecek havuzda kalacak haritalar" üzerinde odaklandığını ifade eden firma, bu önemli değişikliğin adımlarını atmaya başlayacak.

Rainbow Six Siege, sezonlar arasında rekabetçi harita havuzunda da değişim yaşıyor. Bu değişimlerin devam edip etmeyeceği ise büyük bir soru işareti. 

Ubisoft, blog gönderisinde Blitz, Jackal, Echo ve Caveira gibi karakterlerin rekabetçi oyunlarda en çok yasaklanan isimler oluşuna da değinmiş. Bu sorun üzerinde çalıştıklarını ifade eden firma, ismi geçen karakterlerin tamamına nerf getirebilir. 

Tüm güncelleme notlarına buradan ulaşabilirsiniz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum