Ubisoft, Six Invitational'ı Yüz Yüze Düzenlemekte Kararlı

Brezilya uçuşlarını nasıl çözecekler bakalım?

Ubisoft'un en büyük turnuvalarından Six Invitational bu yılın başlarında erteleme görmüştü ama Ubisoft turnuvayı uzaktan değil, yüz yüze düzenlemekte kararlı olduğu için seçeneklerini değerlendirmeye devam ediyordu. Ubisoft'un hedefi Six Invitational 2021 "May Edition" ismini verdiği turnuvayı, elemeleri geçen 20 takımla birlikte yüz yüze gerçekleştirmek.

8 Nisan tarihinde Fransa hükümetinden izin almayı başarmış Ubisoft. Turnuva bir aksilik olmazsa 11 Mayıs ile 23 Mayıs tarihleri arasında, seyircisiz biçimde ve yoğun hijyen önlemleri alınarak gerçekleştirilecek. Playoff'lar Paris'in merkezindeki tarihi bir mekan olan Palais Brongniart'ta oynanacak.

Ancak 13 Nisan tarihinde Fransa, Brezilya ile Fransa arasındaki uçuşları durdurmuştu. Bu da FaZe Clan, MIBR, Ninjas in Pyjamas, Team Liquid, Team oNe eSports ve FURIA Esports gibi takımları etkileyen bir gelişme. Ubisoft, bu takımların Six Invitational'da mücadele edebilmesi için mümkün olan tüm seçenekleri değerlendirdiklerini söylüyor ve bunun için biraz daha zamana ihtiyaçları olduğunu belirtip oyunculara ve takımlara destekleri ve sabırları için teşekkür ediyor.

Ubisoft turnuvayla ilgili yeni bilgileri de yakında açıklayacakmış (ki buna Güvenlik ve Sağlık önlemleri de dahil). Profesyonel oyuncuların, ortakların ve personelin güvenliğinin ve sağlıklarının en yüksek öncelikleri olduğunu söyleyen Ubisoft, durumu sürekli takip ederek ilgili aksiyonları alacaklarını belirtmiş. Amaçlarının seyircilere ve oyunculara en iyi Six Invitational'ı sunmak olduğunu söylüyorlar, ama bu koşullarda bunu başarırlarsa Ubisoft'u gerçekten tebrik etmek gerekecek.

Detaylı bilgiyi blog postunda okuyabilirsiniz.

 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum