Advertisement

Ubisoft, Skull & Bones’u Yine Erteledi

Ertelenen diğer oyun da Star Wars: Outlaws olabilir

Skull & Bones’un çıkışı tam bir yılan hikayesine döndü dersek herhalde yanlış olmaz. 2017 yılında duyurulan oyun için açıklanan ilk çıkış tarihi 2018’di. Sonra erteleme üzerine erteleme gördü, bu yıla kadar geldik.

En son bu yılın Ocak ayında bir erteleme haberi gelmişti kendisinden, ama yine de bu yılın içerisinde çıkış yapması bekleniyordu. Ubisoft yetkilileri bir kez daha karar değiştirmiş, oyunu yine ertelediler; Skull & Bones için yeni hedef 2024’ün ilk çeyreği.

Üstelik ertelenen tek oyun Skull & Bones da değil. Ubisoft, “bir başka büyük oyun” için de erteleme kararı almış. Normalde 2023-2024 mali yılı içerisinde çıkarmayı planladıkları bu oyunu, bir sonraki mali yıla bıraktıklarını açıklamış bulunuyorlar.

İsmi açıklanmayan bu oyunun Star Wars: Outlaws olabileceği düşünülüyor. Her ne kadar çıkış tarihi daha önce açıklanmamışsa da önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde geleceği iddia ediliyordu. Dolayısıyla, akla gelen ilk oyun olması şaşırtıcı değil.

Ubisoft, son çeyrekte elde ettiği kar sonrasında böyle bir karar almış durumda. Bu mali yıl için yeterli geliri elde ettiklerine kanaat getirip, bu büyük oyunu da sonraki mali yıla bırakmayı uygun görmüşler.

Ertelenen 2. oyun ile ilgili şu aşamada söylenecek çok şey yok; Ubisoft, mali durumu elverdiği için önümüzdeki dönemi kuvvetlendirmek adına böyle bir hamle yapmış belli ki. Buna karşın, Skull & Bones için benzer yorumlarda bulunmak ne yazık ki pek de mümkün görünmüyor. Buradan bir başarı hikayesi çıkarmak Ubisoft için çok zor olacak gibi, ne dersiniz?

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum